Nestepaukku täällä moi!

Nonii! Taas oli ihan kevyt tauko tästä touhusta ja se kyllä näkkyy ja tuntuu! 😀 Oon semmonen paukku nyt että ei herranjee sentään. Musta tuntuu että mua ympäröi semmonen pehmeä kerros, joka siis on ihan totta eikä pelkkä tunne, nimittäin nestepöhöt on päällä. Nestepöhön lisäks oon keränny pikkusen fläsää. Voisin vaikka taas syyttää menkkoja, meneekö läpi? Jos tavallaan laskee yhteen menkkoja EDELTÄVÄN ajan, itse menkat ja vielä menkkojen JÄLKEISEN ajan ni johan siinä kaks viikkoa meneeki ja sitten se alkaa alusta, haha.. 😀

levilta

Semmosta! 😀 Melekonen fitnessmuija, kyllä. Mutta nyt voi kyllä sanoa että kyllä maistu rahka hyvältä. Meen nyt jonku aikaa vähä vähemmillä hiilareilla ni saa nuo nesteet tosta pois ja kattoo sitte että mitä työnsarkaa oon ittelleni keränny. Taaskaan/edelleenkään en ressaa enkä kadu koska itte oon jokaisen kakunpalan suuhuni tunkenu ja nauttinu siitä. Muah.

Sitäpaitti kaikesta turvotuksesta huolimatta kuulin kommenttia siitä että mulla on ”bikini fitness- perse”, joka on ehkä kuitenki maailmankaikkeuden paras kohteliaisuus. Eli en oo ihan menettäny kaikkea, huh. Ei muutako kuorimaan siis vaan!

Kippee oon edelleen (ei auta yhtään tuo hiilari-sokeri-mättö tohon, pahentaa vaan) eli reenit oottakoot, onneks kuitenkin pelkällä ruokavaliollaki saa ihmeitä aikaan. 😉
Hyvä me, hyvä meiän tiimi!