Dieetti is ON!

Nyt kuulkaa kaverit on semmonen homma että pieni dieetti ei ois pahitteeksi. Kisa-ajatuksen kuoppaamisesta on nyt yheksän viikkoa ja se kyllä näkyy ja tuntuu! Oon ollu sen jälkeen välillä ruodussa ja välillä hunningolla, myös sen näkee ja tuntee. Valmentaja määräs viime visiitillä aerobiset toistaiseksi pois ja salitreenit muuttu kovemmiksi mutta vähemmän energiaa kuluttaviksi, ruokien pysyessä samana.

Erkkikin ymmärtää että kulutus väheni radikaalisti, siihen päälle kun omin luvin ämppää viikonloppuisin sitä, tätä ja vähän tuota, on soppa valmis ja turvonnut turilas todellisuutta.
Hyvin, HYVIN poikkeuksellisesti ei yhtään kuvaa tähän postaukseen, päivittelen piakkoin ajan kanssa uudelleen, halusin vain ilmoittaa teille että nyt Voimariini kondikseen, por favor! Dieetti ei tarkoita sitä samaa mitä tehtiin kisatavoite mielessä, eli nyt se hoidetaan maltillisemmin jotta pää ja kropan normitoiminnot pysyy matkassa mukana. Ne toimiikin mulla nyt mittarina siitä, onko tahti ok.

Kuullaan! Kuvatodisteitakin ehkä tulossa.. 😀